ТЕРАПИЯ HYDRAFACIAL

ТЕРАПИЯ HYDRAFACIAL

Иновативен апаратен метод за комплексна грижа за лицето – почистване, хидратация и подмладяване. HydraFacial работи с вакуум и специални серуми на приципа на Вортекс технологията, благодарение на която активните съставки от серумите проникват в дълбочина на кожата. Tерапията ефикасно отстранява комедони, фини линии и пигментни петна, нормализира омазняването и свива разширените пори, помага при лечението на акне и розацея, намалява торбичките под очите, детоксикира, хидратира и изравнява тена.

Всеки вид Hydrafacial терапия се състои от 5 стъпки:

1. Ексфолиация

При всеки етап от терапията HydraFacial използва различни спираловидни дюзи, които помагат за отстраняване на мъртвите епидермални клетки, премахване на пигментацията и регенериране на кожата, като същевременно се пропуска овлажняващ серум. Вакуумът от своя страна повишава тонуса, създава ефект на повдигане на кожата, подобрява микроциркулацията и лимфния дренаж.

2. Химичен пилинг

Почистването с химичен пилинг е подготовка за освобождаване на замърсяванията от порите, като ги омекотява и разширява без кожата да бъде наранена. Химичният пилинг на HydraFacial, GlySal се предлага в три различни варианти за меко, умерено или интензивно въздействие, които се използват в зависимост от проблемите на кожата и желания ефект. Дюзата има способността едновременно да нанася по кожата пилинга и в същото време да го изсмуква. Получава се спираловидно завихряне на пилинговия разтвор, което предпазва кожата от изгаряне.

3. Екстракция на комедони

Изчистват се затворените подкожни комедони, които не могат да бъдат премахнати с нито една от познатите процедури за лице. Благодарение на серума Beta-HD, който има противовъзпалително и антибактериално действие, се прониква дълбоко в кожата и се разтварят замърсяванията, като една част се разнася и изчиства по лимфен път, а друга излиза на повърхността, благодарение на Вортекс технологията, която работи през всички етапи на процедурата.

4. Регенерация

Използва се специален пептиден Дермабилдер коктейл, който стимулира клетъчната регенерация и активира фибробластите за синтез на нов колаген и еластин, което води до изглаждане на фините линии и бръчици.

5. Хидратация

С различна дюза и серум Antiox-6 се извършва антиоксидантни витаминна терапия. Чрез серума се вкарва хиалуронова киселина, комплекс от витамините А и Е, както и екстракт от бял чай, които съживяват и придават еластичност на кожата. Екстрактът от камелия предпазва от появата на петна и лунички. Допълнителен плюс е съдържанието на рициново масло и екстракт от див кестен, който укрепва капилярите. Резултатът е чиста, гладка, хидратирана и сияйна кожа.

 

 

Ексфолиация + Екстракция + Хидратиране: 1 проц. – цена 150 лв., 3 проц. – цена 355 лв., 6 проц. – цена 615 лв.

Ексфолиация + Екстракция + Химичен пилинг + Хидратиране: 1 проц. – цена 170 лв., 3 проц. – цена 405 лв., 6 проц. – цена 705 лв.

Ексфолиация + Екстракция + Химичен пилинг + Дермабилдър + Хидратиране: 1 проц. – цена 190 лв., 3 проц. – цена 455 лв., 6 проц. – цена 785 лв.

VIP Карта – Ексфолиация + Екстракция + Химичен пилинг + Дермабилдър + Хидратиране: 1199лв.


Салон Младост I

Работно време

 • Понеделник - Събота
  10:00 - 19:00
 • Неделя
  почивен ден

Салон Център

Работно време

 • Понеделник - Петък
  09:00 - 20:00
 • Събота
  10:00 - 18:00
 • Неделя
  почивен ден