КАМЕЛИЯ БОЖИЛОВА

КАМЕЛИЯ БОЖИЛОВА

Experiences in:

КАМЕЛИЯ БОЖИЛОВА: „ПРОФЕСИЯТА КОЗМЕТИК Е МОЕТО ПРИЗВАНИЕ“

Камелия Божилова е козметик от 20 години и въпреки завидния си опит в професионалната козметика не е спирала да се развива в тази сфера и да надгражда познанията си.

„Още в ученическите си години започнах да се интересувам от козметика, завърших тази специалност и това е моето призвание. Обичам професията си, а през годините непрекъснато надграждах своите знания и умения. Както във всяка друга професия, ако искаш да си актуален, трябва да се развиваш и да си конкурентноспособен в областта на последните козметологични иновации. Освен това днес клиентите са изключително осведомени в сферата на красотата и искат да знаят дали сме в крак с актуалните козметични тенденции.“, казва г-жа Божилова.

 

ЗА ВДЪХНОВЕНИЕТО В ПРАКТИКАТА

Когато видя крайния резултат и удовлетвореността на клиента от съответната терапия, усмивката и грейналото му от щастие лице – няма нищо по-хубаво от това! Именно щастието в очите на клиента ме кара да се чувствам прекрасно и да продължавам напред. Също така изключително важно е, да усетим, че клиентът ни има безрезервно доверие. Това буквално ни дава „криле“, с които да полетим към последните иновации в областта на козметиката.

ЗА ЕЖЕДНЕВНИТЕ ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА

Според мен предизвикателство е по-скоро да видя крайния резултат – усмивката и удоволетворението на клиента от съответната козметична процедура. Както при всяка работа, много важно е да уловим настроението и желанията на клиента, за да сме наясно какви терапии и продукти можем да му предложим, т.е. не само ефикасни, а и релаксиращи и зареждащи с нова енергия и самочувствие козметични процедури.

В повечето случаи клиентите ни се вслушват в нашите препоръки, които са съобразени изцяло с проблемите на техния тип кожа. Разбира се, зависи от клиента – ако ни се е доверил изцяло, той ще изпълни нашите препоръки. Да, има клиенти, които изключително държат на визията си и стриктно следват съветите ни, но и такива, които си купуват препоръчания продукт, но не го използват редовно.

ЗА ЛЮБОВТА КЪМ КРАСОТАТА

Красотата е много лично, вътрешно усещане, т.е. когато човек се чувства в абсолютен комфорт със себе си (както външно, така и вътрешно) – това за мен е КРАСОТАТА. Важно е всеки човек да открие КРАСОТАТА за себе си.

Sorry I am not available at this moment!

Leave a Reply


Салон Младост I

Работно време

 • Понеделник - Събота
  10:00 - 19:00
 • Неделя
  почивен ден

Салон Център

Работно време

 • Понеделник - Петък
  09:00 - 20:00
 • Събота
  10:00 - 18:00
 • Неделя
  почивен ден