ИРЕНА КАСАБЯН

ИРЕНА КАСАБЯН

Experiences in:

ИРЕНА КАСАБЯН: „ВАЖНО Е НЕПРЕКЪСНАТО ДА СЕ РАЗВИВАМЕ“

Много са клиентите, поверили грижата за здравето и красотата си на Ирена Касабян, козметик с изключително богат опит, която непрестанно надгражда своите знания и умения, като винаги държи да е в крак с последните иновации в областта на професионалната козметика.

 

„Не е лесно да се изгради доверие в хората, необходимо е доста време и много се радвам, че още първите клиенти ми се довериха изцяло и останаха с мен през годините. Те ми имат пълно доверие, търсят моето мнение за професионални процедури или продукти за домашна грижа и това ме зарежда с невероятна енергия.“, споделя г-жа Касабян.

 

ЗА ВДЪХНОВЕНИЕТО В ЕЖЕДНЕВНАТА ПРАКТИКА

Аз черпя вдъхновение от всеки доволен и щастлив клиент след дадена процедура и виждайки сияещия му поглед от постигнатия ефект, това много ме радва и ми дава невероятна сила да продължавам напред, да уча нови неща и да предлагам най-новото в областта на козметиката. Отличните резултати, постигнати за всеки един клиент ми действат много мотивиращо и зареждащо с позитивна енергия.

Изключително важно е да се надграждаме като специалисти, защото се постоянно се лансират нови терапии и продукти, козметиката в световен мащаб се развива с невероятно бързи темпове, а ние козметиците винаги трябва да сме в крак с иновациите. Днес клиентите търсят нови и нови процедури, както и отличен ефект с по-малко на брой процедури, затова трябва да вървим напред и непрекъснато да усъвършенстваме знанията и уменията си.

ЗА КРАСОТАТА С ЛЮБОВ

Красотата не е само външна, а и вътрешна, т.е. когато е налице хармония на духа и тялото, тогава човек се чувства спокоен, удовлетворен, зареден с енергия и самочувствие. Лично аз откривам красотата във всяко късче от природата, понякога дори и в сградите – радват ме красивите елементи, които са част от единното цяло.

ЗА ЛЮБИМИТЕ КОЗМЕТИЧНИ ТЕРАПИИ

Всички процедури са ми любими, дори и кола маската. Всяка терапия в нашето студио е подбрана внимателно и с грижа към здравето и красотата на клиентите. Непрекъснато обновяваме портфолиото си от козметични процедури и продукти за домашна употреба, за да предложим най-добрата грижа на клиентите си и те да се почувстват наистина специални.

Sorry I am not available at this moment!

Leave a Reply


Салон Младост I

Работно време

 • Понеделник - Събота
  10:00 - 19:00
 • Неделя
  почивен ден

Салон Център

Работно време

 • Понеделник - Петък
  09:00 - 20:00
 • Събота
  10:00 - 18:00
 • Неделя
  почивен ден