ГЕРГАНА СЛАВОВА

ГЕРГАНА СЛАВОВА

ГЕРГАНА СЛАВОВА: „КРАСОТАТА Е НАВСЯКЪДЕ ОКОЛО НАС“

Гергана Славова се занимава с маникюр и педикюр повече от пет години. Винаги се е наслаждавала на красивите и изтънчени детайли, и смята, че маникюрът и педикюрът са своеобразен вид изкуство, което й носи удоволетворение и прави щастливи нейните клиенти. Именно те я вдъхновяват с позитивизма си и се чувства прекрасно, когато види грейналата усмивка на лицата им. „Щастлива съм да работя в Aesthetic & Laser Studio КАЛО, защото екипът е много позитивен, слънчев и лъчезарен. Екип, в който бях приета с широки обятия и се чувствам спокойна и щастлива в такава среда.“, споделя г-жа Славова.

ЗА МОДНИТЕ ТЕНДЕНЦИИ

Както е шарен светът, така и клиентите ми са доста „шарени“ – някои предпочитат по-класическите форми и тенденции в областта на маникюра, а други държат на последния моден „писък“. В момента предпочитанията им са насочени към по-естествените цветове, като повечето желаят натурални и изчистени топли тонове. Разбира се, по-младите дами харесват по-нестандартни и екстравагантни тонове.

ЗА ВДЪХНОВЕНИЕТО В ЕЖЕДНЕВНАТА РАБОТА

Красотата е навсякъде около нас – представете си само разцъфналите пролетни дървета и уханието на прясно окосена трева. Вдъхновяват ме малките неща, но именно те ми дават стимул и сила да творя и да създавам нови дизайни, които да бъдат претворени върху ноктите на клиентите ми.

ЗА ПЕРФЕКТНИЯ МАНИКЮР И ПЕДИКЮР

Важен е не само безупречният маникюр и педикюр, а и козметичната грижа за ръцете и ходилата. Кожата на ръцете и на ходилата ни също има нужда от интензивна хидратация и подхранване, така че съветвам всички дами да полагат съответните грижи. Моите клиентки поддържат маникюра и педикюра си целогодишно, а не само през летния сезон, което им носи не само удоволствие, а и по-високо самочувствие.

ЗА КРАСОТАТА С ЛЮБОВ

За мен красотата е даденост, а колкото до красивата визия – въпрос на гледна точка е. На първо място е важно ние самите да харесваме себе си, а чак след това да мислим дали ще ни харесат околните. Когато човек е в комфорт със себе си и своята визия, светът го приема позитивно.

Sorry I am not available at this moment!

Leave a Reply


Салон Младост I

Работно време

 • Понеделник - Събота
  10:00 - 19:00
 • Неделя
  почивен ден

Салон Център

Работно време

 • Понеделник - Петък
  09:00 - 20:00
 • Събота
  10:00 - 18:00
 • Неделя
  почивен ден