Aesthetic & Laser Studio Кало

Радиочестотен лифтинг

//www.kalo-cosmeticstudio.com/wp-content/uploads/2018/03/rf-lifting.jpg

Радиочестотен лифтинг

Радиочестотният (RF) лифтинг е най-успешният нехирургичен метод за стягане и повдигане на отпуснатата кожа и подобряване на нейната текстура. Преминавайки през тъканите радиочестотните импулси предизвикват загряване на колагена и еластина до температура 45–60°С. Въздействието на радиочестотата се осъществява в 3 фази:

1. Частична денатурация на колагеновите влакна, създаваща напрежение в кожата над тях, което осигурява стягане на кожата и лифтинг ефект.

2. Синтез на колаген – високата температура активира метаболизма на фибробластите, благодарение на което се стимулира синтеза на нов колаген и еластин.

3. Реконфигурация на колагеновите влакна – окончателният ефект от процедурата може да се види след 21-28 дни, т.е. времето, съответстващо на цикъла на клетъчното обновяване. Провокираната възпалителна реакция постепенно изчезва, образуват се нови колагенови и еластинови влакна, което води до уплътняване на кожата.

Радиочестотният лифтинг е показан при отпускане на кожата на клепачите и меките тъкани на лицето, за корекция на малки и среднодълбоки бръчки, при постакне и разширени пори.

Цена 80 лв.

 

//www.kalo-cosmeticstudio.com/wp-content/uploads/2018/03/rf-lifting-2.jpg

RF лифтинг – цяло лице + допълнителна грижа

Процедурата включва: разгримиране, RF лифтинг, лимфен дренаж, успокояваща маска и нанасяне на защитен крем.

Цена 80 лв.

Препоръчителна честота: интензивен курс – 2 процедури седмично

Поддържащ курс – 1 процедура седмично

Повторение: на 3 месеца