Услуги

Радиочестотен лифтинг

Радиочестотният (RF) лифтинг е най-успешният нехирургичен метод за стягане и повдигане на отпуснатата кожа и подобряване на нейната текстура. Преминавайки през тъканите радиочестотните импулси предизвикват загряване на колагена и еластина до температура 45–60°С. Въздействието на радиочестотата се осъществява в 3 фази:

1. Частична денатурация на колагеновите влакна, създаваща напрежение в кожата над тях, което осигурява стягане на кожата и лифтинг ефект.

2. Синтез на колаген – високата температура активира метаболизма на фибробластите, благодарение на което се стимулира синтеза на нов колаген и еластин.

3. Реконфигурация на колагеновите влакна – окончателният ефект от процедурата може да се види след 21-28 дни, т.е. времето, съответстващо на цикъла на клетъчното обновяване. Провокираната възпалителна реакция постепенно изчезва, образуват се нови колагенови и еластинови влакна, което води до уплътняване на кожата.

Радиочестотният лифтинг е показан при отпускане на кожата на клепачите и меките тъкани на лицето, за корекция на малки и среднодълбоки бръчки, при постакне и разширени пори.

Продължителност: 60 минутиСалон Младост I

Работно време

 • Понеделник - Събота
  10:00 - 19:00
 • Неделя
  почивен ден

Салон Център

Работно време

 • Понеделник - Петък
  09:00 - 20:00
 • Събота
  10:00 - 18:00
 • Неделя
  почивен ден