Aesthetic & Laser Studio Кало

Отслабване и моделиране на тялото ANESI със сауна ефект

//www.kalo-cosmeticstudio.com/wp-content/uploads/2018/03/anesi-sauna-efekt.jpg

ОТСЛАБВАНЕ И МОДЕЛИРАНЕ НА ТЯЛОТО ANESI СЪС САУНА ЕФЕКТ

Антицелулитната терапия със загуба на сантиметри парафанго боди репинг гарантира намаляване на обиколките и ефикасно редуциране на целулита.
Парафангото съдържа парафин и морска кал, богата на силициев диоксид, натрий, магнезий, калий, калций, бром и йод, стимулира лимфотока в тялото и спомага за извеждане на задържаните течности и токсини. Техниката на боди репинга (опаковането) стяга и повдига отпуснатата кожа на тялото, прави корема плосък и цялостно оформя фигурата. Нанасят се специални ампули: Аминосел с високо съдържание на L-карнитин, кофеин, екстракти от лимон и Ruscogenine за третиране на целулит, а за загуба на сантиметри – ампула Аминодрен, богата на морски водорасли, гинко билоба и гуарана. Следва нанасяне на парафангото и създаване на естествен ефект на мини сауна, която спомага за максимално абсорбиране на активните съставки от серумите.
Процедурата провокира елиминирането на течностите от организма. За финал се нанася термоактивен крем Липоаминосел. Терапията въздейства комплексно върху мастните депа и целулита, има изразен дрениращ, стягащ и намаляващ обиколките ефект (трайна загуба от 5 до 7 см още след първите няколко процедури), като едновременно подхранва и изглажда кожата.

Препоръчителна честота: 2-3 пъти седмично.
Продължителност: 90 минути, цена 95 лв.
Предплатена карта от 10 процедури, цена 90 лв. на процедура.