Aesthetic & Laser Studio Кало

Мигли

//www.kalo-cosmeticstudio.com/wp-content/uploads/2018/02/migli-izvivane.jpg

ТРАЙНО ИЗВИВАНЕ НА МИГЛИ

Безспорно красивата извивка на миглите придава чувственост, очарование и сексапил на всяка жена. Трайното извиване на миглите е лесна, безопасна и изключително ефикасна процедура за създаване на страхотна извивка, която придава дълбочина и изразителност на погледа. Резултатът се запазва повече от месец, като след процедурата не е необходима допълнителна поддръжка.

Цена: 35 лв.

//www.kalo-cosmeticstudio.com/wp-content/uploads/2018/02/migli-boiadisvane.jpg

БОЯДИСВАНЕ НА МИГЛИ

Боядисването на мигли се извършва със специално разработена натурална боя за мигли, която е дерматологично и офталмологично тествана, не предизвиква алергични реакции и не дразни деликатната кожа на клепачите. Времетраенето на процедурата е 15-20 минути, като поддръжка се препоръчва на 14-20 дни.

Цена: 7 лв.

//www.kalo-cosmeticstudio.com/wp-content/uploads/2018/02/migli-izvivane-boiadisvane.jpg

ТРАЙНО ИЗВИВАНЕ + БОЯДИСВАНЕ НА МИГЛИ

Съчетаването на трайно извиване и боядисване на миглите в една процедура спестява време на клиентката и гарантира красива извивка на миглите заедно с великолепно наситен цвят.

Цена: 42 лв.

//www.kalo-cosmeticstudio.com/wp-content/uploads/2018/02/migli-postaviane.jpg

ПОСТАВЯНЕ НА МИГЛИ КОСЪМ ПО КОСЪМ

Magic Lashes е абсолютно безвреден и ефикасен метод, гарантиращ удължаване и сгъстяване на миглите, естествена визия и дълготраен ефект. Миглите се поставят към собствените една по една с помощта на хипоалергенно лепило, без да има директен контакт с клепача. С тази процедура се увеличава дължината и обема на естествените мигли за продължителен период от време. Миглите са изработени от естествена коприна, която не дразни и не пречи на процеса на възстановяване на собствените мигли. При правилна поддръжка миглите могат да издържат между 60 и 90 дни.

Цена: 90 лв.

//www.kalo-cosmeticstudio.com/wp-content/uploads/2018/02/migli-poddrujka.jpg

ПОДДРЪЖКА НА МИГЛИ НА 3-4 СЕДМИЦИ

При правилни грижи от страна на дамите, поставените мигли могат да издържат до 3 месеца (толкова е и животът на естествената мигла). След като падне естествената мигла, с нея пада и изкуствено залепената. Затова е необходима ежемесечна поддръжка, при която се добавят допълнителни мигли върху новоизрастналите косъмчета.

Цена: 45 лв.