Aesthetic & Laser Studio Кало

Лазерна епилация с най-бързия диоден лазер ELYSION PRO

ЛАЗЕРНА ЕПИЛАЦИЯ С НАЙ-БЪРЗИЯ ДИОДЕН ЛАЗЕР ELYSION PRO

Лазерна епилация от ново поколение с най-бързия и най-мощен диоден лазер Elysion PRO на испанската фирма Cocoon Medical. Авангардният лазер позволява третиране на кожа с тен, ефективно унищожава и светли косми, осигурява безболезненост, безопасност и комфорт по време на процедурата благодарение на иновативна система за охлаждане, спестява в пъти времето за една процедура.
Elysion PRO премахва нежеланото окосмяване от всички типове кожа (от 1-ви до 6-ти фототип според скалата на Fitzpatrick) през цялата година. Той е единственият диоден лазер, с който може да се прави епилация и през лятото. Резултатите са категорични – постепенно редуциране на окосмяването на третираната зона веднага след първата процедура, с дълготраен ефект.
Диодният лазер Elysion PRO отстранява космите по селективен начин, атакувайки пигмента на космения фоликул – меланин чрез лазерни импулси, които причиняват температурно разрушаване на самия фоликул, без да увреждат кожата. Важно е да се знае, че се унищожават само космите във фаза на растеж (анаген). Дълготрайното обезкосмяване се постига за кратък период от време, като се подобрява и състоянието на кожата – премахват се „обърнатите косми”, намалява и появата на циреи и пъпки. Процедурите с Elysion PRO позволяват ефективно премахване на косми дори от най-чувствителнaта кожа на лицето.

Какво трябва да знаят клиентите?

Не се епилирайте с кола маска от 4 до 6 дни преди процедура и избягвайте излагане на третираната зона на слънце или в солариум поне 3 дни преди и след процедура. За превенция появата на пигментации използвайте слънцезащитен крем с висок SPF. При тази процедура отсъства възстановителен период и можете веднага да се заемете с обичайните си дейности.

Противопоказания

Лазерната епилация не се препоръчва при бременност, екземи, дерматити, хепатит. Не се третират зони с татуировки, тъй като татуировката
може да се повреди, както и зони с бенки. Процедурата може да се прави в зона, която се намира на най-малко 2,5 см разстояние от татуировка.

//www.kalo-cosmeticstudio.com/wp-content/uploads/2018/03/elyson-2.png
//www.kalo-cosmeticstudio.com/wp-content/uploads/2018/03/lazerna-epilacia.jpg