ИНОВАЦИЯ! HYDRAFACIAL

Иновативен апаратен метод за комплексна грижа за лицето – почистване, хидратация и подмладяване. HydraFacial работи с вакуум и специални серуми на приципа на Вортекс технологията, благодарение на която активните съставки от серумите проникват в дълбочина на кожата. Tерапията ефикасно отстранява комедони, фини линии и пигментни петна, нормализира омазняването и свива разширените пори, помага при лечението на акне и розацея, намалява торбичките под очите, детоксикира, хидратира и изравнява тена.

Всеки вид Hydrafacial терапия се състои от 5 стъпки:

1. Ексфолиация без абразивни частици за отстраняване на мъртвите клетки.

При всеки етап от терапията HydraFacial използва различни спираловидни дюзи, които помагат за отстраняване на мъртвите епидермални клетки, премахване на пигментацията и регенериране на кожата, като същевременно се пропуска овлажняващ серум. Вакуумът от своя страна повишава тонуса, създава ефект на повдигане на кожата, подобрява микроциркулацията и лимфния дренаж.

2. Химичен пилинг – позволява на активните серуми да навлязат в дълбочина на кожата.

Почистването с химичен пилинг е подготовка за освобождаване на замърсяванията от порите, като ги омекотява и разширява без кожата да бъде наранена. Химичният пилинг на HydraFacial, GlySal се предлага в три различни варианти за меко, умерено или интензивно въздействие, които се използват в зависимост от проблемите на кожата и желания ефект. Дюзата има способността едновременно да нанася по кожата пилинга и в същото време да го изсмуква. Получава се спираловидно завихряне на пилинговия разтвор, което предпазва кожата от изгаряне.

3. Екстракция на комедони, включително и подкожни.

Изчистват се затворените подкожни комедони, които не могат да бъдат премахнати с нито една от познатите процедури за лице. Благодарение на серума Beta-HD, който има противовъзпалително и антибактериално действие, се прониква дълбоко в кожата и се разтварят замърсяванията, като една част се разнася и изчиства по лимфен път, а друга излиза на повърхността, благодарение на Вортекс технологията, която работи през всички етапи на процедурата.

4. Регенерация – антиейджинг процедура за изглаждане на бръчки.

Използва се специален пептиден Дермабилдер коктейл, който стимулира клетъчната регенерация и активира фибробластите за синтез на нов колаген и еластин, което води до изглаждане на фините линии и бръчици.

5. Хидратация – поддържане на постигнатия резултат с помощта на антиоксиданти и хиалуронова киселина.

С различна дюза и серум Antiox-6 се извършва антиоксидантни витаминна терапия. Чрез серума се вкарва хиалуронова киселина, комплекс от витамините А и Е, както и екстракт от бял чай, които съживяват и придават еластичност на кожата. Екстрактът от камелия предпазва от появата на петна и лунички. Допълнителен плюс е съдържанието на рициново масло и екстракт от див кестен, който укрепва капилярите. Резултатът е чиста, гладка, хидратирана и сияйна кожа.

Ексфолиация + Екстракция + Хидратиране: 1 проц. – цена лв., 3 проц. – цена лв., 6 проц. – цена лв.

Ексфолиация + Екстракция + Химичен пилинг + Хидратиране: 1 проц. – цена лв., 3 проц. – цена лв., 6 проц. – цена лв.

Ексфолиация + Екстракция + Химичен пилинг + Дермабилдър + Хидратиране: 1 проц. – цена лв., 3 проц. – цена лв., 6 проц. – цена лв.

VIP Карта – Ексфолиация + Екстракция + Химичен пилинг + Дермабилдър + Хидратиране: лв.Салон Младост I

Работно време

 • Понеделник - Събота
  10:00 - 19:00
 • Неделя
  почивен ден

Салон Център

Работно време

 • Понеделник - Петък
  09:00 - 20:00
 • Събота
  10:00 - 18:00
 • Неделя
  почивен ден